Barcelona postavila rok za Miralema Pjanića

Žele sve završiti do 30. juna

Barcelona postavila rok za Miralema Pjanića

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić prethodnih sedmica je glavna meta medijskih špekulacija da će na kraju ove sezone napustiti Juventus i karijeru nastaviti u Barceloni.

Mediji u Španiji i Italiji prethodnih dana uveliko pišu o tome da su Pjanić i Barcelona postigli dogovor oko transfera, te da je sada preostalo da klubovi pronađu najbolji način da se to ostvari.

Barcelona je odlučna uključiti barem jednog igrača u transfer i poslati ga u suprotnom pravcu, a navodno u igri su Ivan Rakitić, Arturo Vidal i Arthur Melo koji je odbio odlazak iz katalonskog kluba.

Ugledna Marca objavila je danas da Barcelona ima cilj da ubrza pregovore s Juventusom u narednim danima kako bi znali na čemu su. Pjanićeva želja da ide u Barcu očito postoji, a navodno je dogovorio ugovor na četiri sezone s Blaugranom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, pitanje je da li će Juventus pristati na igrače koje im nudi Barcelona i čini se će se oko toga voditi glavni pregovori. Katalonci su postavili cilj, a to je da konačan dogovor oko ovog transfera bude postignut do 30. juna.

Naravno, Pjanić neće odmah moći da pređe u Barcelonu jer je sezona produžena i još uvijek se ne zna kada će početi ljetni prelazni rok. Ali, čini se da u Barci žele što prije sve da dogovore kako bi bili sigurni da Pjanić stiže na kraju sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Idi Pjanke ko ih ****, kad dopuštaju da Ronaldo koji je tek došao komanduje igračima koji su tu par godina, **** taj klub
7 2
Austinpowers
uh kakav bi ovo transfer bio, savrseno ce se uklopit u njihovu filozofiju i spanski fudbal koji ce mu vise lezat nego engleski. Bravo pjanke i sretno abd
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi