Tri velikana ovog ljeta kreću u lov na Comana

Bayern ga je spreman prodati

Tri velikana ovog ljeta kreću u lov na Comana

Čini se kako ćemo ovog ljeta gledati pravi mali rat nekoliko evropskih velikana za potpis Bayernovog dragulja Kinglseyja Comana.

Kako javlja njemački Sky, Manchester City, Real Madid i Barcelona bi trebali učestvovati u ovoj borbi.

Isti izvor javlja da je njemački šampion spreman prodati mladog Francuza ako u svoje redove dovede Leroyja Sanea iz Manchester Cityja.

Coman je igrač koji je jošp uvijek vrlo mlad jer ima 23 godine, a već dugo niz godina je na najvećoj sceni.

Iako svi znamo da se radi o velikom talentu, puni potencijal još uvijek nije razvio a najviše su za to krive brojne povrede koje su ga pratile tokom karijere.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I ove sezone su ga povrede ometale pa je uspio da upiše samo 15 bundesligaških utakmica i pri tome ostvari učinak od dva gola i dvije asistencije.

Inače, on je prije Bayerna igrao za Juventus i PSG. Aktuelni ugovor ga za bavarskog giganta veže do ljeta 2023. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
dobar igrac samo ga zezaju staklene noge
3 0
user1583752673
Navijac sam Bayerna vise sam ocekivao od njega uvijek prica on je talentovan a nikad nista, treba prodati i dovest Sanea
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti