Barcelona pristala: Novac i dvojica igrača za Lautara Martineza
Foto - EPA

Sport tvrdi

Barcelona pristala: Novac i dvojica igrača za Lautara Martineza

Midhat Šljivak

Lautaro Martinez sve je bliži potpisu za Barcelonu.

Barem tako tvrdi katalonski list Sport koji piše da je Barcelona pristala da u Inter pošalje dvojicu fudbalera i cifru od 60 miliona eura za argentinskog napadača.

Katalonci nisu mogli da isplate 111 miliona eura za Lautara. Tražile su se razne opcije, a na kraju je navodni dogovor već postignut s navedenom cijenom.

Međutim, nije poznato koja bi dva fudbalera otišla put Giuseppe Meazze. Pretpostavlja se da je jedan od njih čileanski veznjak Arturo Vidal, koji je velika želja Intera, a među kandidatima je još nekoliko imena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To su Ivan Rakitić, Samuel Umtiti, Nelson Semedo ili Carles Alena, pa među njima bi trebalo tražiti dvojicu koji bi mogli obući dres Intera.

Lautara na Nou Campu vide kao idealnu zamjenu za urugvajsku zvijezdu Luisa Suareza, čiji se odlazak iz kluba najavljuje već određeno vrijeme.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi