Barcelona pronašla napadača koji bi mogao biti zamjena za Luisa Suareza

Oduševio igrama u dresu Betisa

Barcelona pronašla napadača koji bi mogao biti zamjena za Luisa Suareza

E. Čaušević

Već se odavno zna da Barcelona već u januaru želi dovesti napadača koji će biti zamjena za Luisa Suareza.

Suarez je jedini pravi napadač na kojeg Ernesto Valverde može računati, te nema za njega rezervnu opciju nakon odlaska Paca Alcacera. Barcelona već razmišlja o tome da dovede igrača koji će biti zamjena za Suareza u budućnosti.

S katalonskim klubom povezivalo se dosta napadača iz raznih evropskih velikana, ali činjenica je da Barca ne želi trošiti mnogo novca što im znatno sužava izbor.

Ipak, madridska Marca prenosi da se na radaru Barcelone nalazi mladi napadač Betisa, Loren Moron, koji je trenutno najbolji strijelac La Lige sa sedam golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Loren je oduševio sve prošle godine kada je debitovao za Betis i izborio se za mjesto prvog napadača. Barca prati njegove igre i spremni su da ga dovedu u naredna dva prelazna roka, te su svjesni da za njega neće morati trošiti novca kao za Harryja Kanea ili Marcusa Rashforda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Čuj Moron. Kakav Moron.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti