Barcelona radi na dovođenju novog igrača

Da li može zamijeniti Neymara?

Barcelona radi na dovođenju novog igrača

E. Ganibegović

Nakon prodaje Neymara Barcelona želi da pronađe adekvatnu zamjenu, najprije su se spominjali Philippe Coutinho i Paulo Dybala, a sada je u uži krug uvršten i igrač Borussije Dormtunda Ousmane Dembele.

Barcelona je bila spremna dovesti Coutinha iz redova Liverpoola, međutim trener Redsa ne želi da pusti svog ponajboljeg igrača, dok je priča oko transfera Dybale daleko od realizacije, ali ekipa sa Nou Campa je sada bacila oko na usluge Ousmane Dembelea.

Dembele je svoj potencijal pokazao u prošloj sezoni, kada je fenomenalno igrao za Borussiju, a kako i sam kaže ne bi imao ništa protiv prelaska u redove Barcelone.

L'Equipe i Marca prenose kako će predstavnici kluba iz Španije sljedeće sedmice otputovati u Njemačku da razgovaraju o mogućem transferu.

U nedavnom razgovoru za medije, Dembele je rekao kako je zadivljen katalonskim klubom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Barcelona je predivan klub i svi igrači bi voljeli igrati u njemu. Zadovoljstvo mi je biti na listi igrača koje Barcelona želi vidjeti u svojim redovima. Vidjet ćemo šta će se desiti", rekao je Dembele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi