6

Komentari (6)

Mirsad1705
Kad je u pitanju Barsa, ja ne pamtim kada je neki sudija svirao penal za nju, ali pamtim da su sudije svirale i po 3 penala u jednoj utakmici protiv. Sinoć je suđenje bilo manje problematično nego inače, ali i dalje veoma problematično. Prekršaj za penal nije sviran, ali je Gavi dobio žuti karton - navodno zbog prigovora?????!!!!! Video asisstant Real i dalje radi samo za Real, ne za Barsu. Navedite mi kada je ijedan sudija u Primeri zadnjih godinu dana donio ikakvu (bar iole) sumnjivu odluku u korist Barse? A donijeli su 1001 sumnjivu protiv nje.
user1620593935
Barci nije sviran barem jedan cist penal . Ovo je sramota koliko se Realu pomaze cak i sada iako im ne treba
ZIZOU1234
Majstore kakve veze Real ima s ovim, jesu li sinoć oni igrali ili sam nešto propustio?Vi ste čitav identitet kluba zasnovali na žalopojkama i nekim pričama koje su basne u biti...a prodajete se za 500 eura...kakav klub kakav karakter...
denimen9
Ni dirnuo ga nije. Gavi se inače baca više nego Neymar.
Mirsad1705
Optika u centru Sarajeva ima akciju, daju dva para naočara za cijenu jednog!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.