Šta je ovo bilo? Niko ne može da vjeruje kakav gol je primila Barcelona u predgrađu Madrida

Inaki Pena se nije proslavio

Šta je ovo bilo? Niko ne može da vjeruje kakav gol je primila Barcelona u predgrađu Madrida

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju trenutno u gostima protiv Rayo Vallecana, a utakmica u predgrađu Madrida za Katalonce je i u prvom poluvremenu bila prava noćna mora.

Rayo Vallecano je već nekoliko sezona enigma koju Barcelona ne može da riješi kada su u pitanju mečevi u Madridu, a i nakon prvog poluvremena stvari za goste ne idu prema planu.

U prvom poluvremenu Barcelona je imala svoje prilike koje nije iskoristila i kazna za promašaje stigla je u samom finišu.

Naime, Rayo je u 39. minuti uspio da povede sa 1:0, a pogodak za erupciju oduševljenja zabio je Unai Lopez.

No, nevjerovatno je kako je rezervni golman Barcelone, Inaki Pena, očajno reagovao što je Lopez znao da iskoristi.

Pena danas mijenja povrijeđenog Marc-Andrea ter Stegena, ali u prvom poluvremenu pored primljenog gola imao je još nekoliko dosta loših intervencija.

Golman Barcelone je zaplivao u prazno kod prekida, a lopta je na kraju završila kod Lopeza koji je sjajno pogodio za 1:0 i veliko slavlje navijača Rayo Vallecana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1728408977091006697[/twitter]

Za 24-godišnjeg golmana Barcelone ovo je tek prvi nastup u dosadašnjem dijelu sezone, a zbog čega Ter Stegen ima zacementirano mjesto na golu ova situacija je najbolje pokazala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi