Sve je u znaku El Clasica: Španski mediji otkrili sastave Barcelone i Real Madrida

Meč se igra od 16 sati

Sve je u znaku El Clasica: Španski mediji otkrili sastave Barcelone i Real Madrida

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas na svom terenu dočekuju Real Madrid u velikom derbiju sedmog kola La Lige.

El Clasico je sigurno jedna od najvećih utakmica na svijetu i jasno je da nas i danas na Camp Nou očekuje dosta uzbuđenja. Prethodnih godina ovi klubovi su imali spektakularne okršaje i nadati se da će tako biti i danas.

No, jasno je da Barca i Real nisu toliko dominantni kao prethodnih godina, te oba kluba u El Clasico ulaze nakon neočekivanih poraza prošlom kolu protiv Getafea, odnosno Cadiza.

Također, španski mediji pišu da bi u slučaju poraza Zinedine Zidane čak mogao dobiti otkaz i zbog toga je ovaj meč za njega od posebnog značaja.

Utakmica na Camp Nou igra se od 16 sati, a katalonski Sport je već objavio vjerovatne sastave. Već sada je jasno daće bh. reprezentativac Miralem Pjanić najvjerovatnije ostati na klupi i čekati svoju priliku, a u prvi sastav će se vratiti Sergio Busquets.

Vjerovatni sastav Barcelone: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Coutinho, Griezmann, Ansu Fati, Messi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjerovatni sastav Real Madrida: Courtois, Nacho, Varane, Sergio Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos, Modrić, Asensio, Vinicius Junior, Benzema.

Također, poznate su i kvote za ovaj okršaj u kojem Barcelona ima ulogu favorita. Kvote u ponudi kladionice MOZZART možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Mislim,da je Grizman dobio dosta prilika za dokazivanje.Do sada nije pokazao skoro ništa.Treba ga prodat u zimskom roku.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije