12

Komentari (12)

gh0ast
Bukvalno sa svojima gledam, i neutralni smo, nit navijamo ni za jedne ni za druge - kaze penal I svi vidimo da nije Povukao ga za dres i pustio, ovaj skace kao da ga je detonacija odbacila.. Ja vidim, prijatelji vide, Baho vidi, sudija kaze - penal. VAR je nesto odlicno, sudije su te koje ga pogresno koriste.
ubnt
Pokušao si biti neutralan a ispao si glup ! Bukvalno ga 6 sekundi drži i povlači za dres ! Marš majmune !
gh0ast
Ni blizu 2 sekunde... hahah Kakvih 6, jest 6 u slowmotion Al teatralan pad kao da je ispod njega mina eksplodirala kao tvog babu sto je raznijela nadam se.
Mele
Ako je svirao penal za Real, mogao je bar 2 za Barsu, Cascemiro rusi lesija, nekoliko puta lopta udara u ruke igrace, ne navijam ni za jedne ni druge, ali sam samo realan.
cccccc
"Sviđalo se to Barci ili ne, 70 posto stanovništva u Španiji, isključujući Kataloniju, tradicionalno je okrenuto prema Madridu. Možda se u posljednje vrijeme postotak malo promijenio. Jedan dio mlađe generacije vjerovatno se vezao za Gvardiolinu Barcelonu. Međutim, koliko je ljudi bilo za Real prije Messijeve ere? Realno 70 posto. "Među sudijama 90 posto sudija navija za Real, dok je 10 posto za Barcu" - rekao je bivši sudija Ituralde Gonzales.
ubnt
Jesi li ri retardiran ili si imao neku gadnu operaciju na mozgu ? Ituralde je Bask ! Bask bhudalo ! Rral je na zadnjih 10 gostovanja u Barceloni teško pokraden ! Za zatvora ! Kako te nije stid padavicaru ?
saju701
Svejedno Real je trenutno bolja ekipa .
Gvardijan
Kada ga je kako ti kazes " cupao" za dres lopta je bila daleko od njih a i to cupanje.je trajalo 2 sekunde.Takvih " cupanja" u sesnaestercu ima na stotine i kada bi se ta svaki svirao prek4saj bilo bi ih na svak9j utakmici po 10
Gvardijan
Izvinjavam se ba greskama u pisanju !!!
ubnt
Ba glup si ba . ba 6 sekundi je trajalo ba povlačenje za dres ba .ba , ako nisam rekao da si glup ba , onda si glup ba .
m1987
Da ga nije cupao za dres 99% bi bio u prilici da suta glavom...
cccccc
ne sramoti se.. messi je bio daleko bliže lopti u prvom poluvremenu pa barceloni nije sviran penal nakon onog starta casemira kada je pokupio i loptu i igrača
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.