17

Komentari (17)

user1620593935
Fanovi Penal Madrida se javljaju hahsh pa nije Barca kao Penal Madrid pa da im sudije pomazu
vukodlak
Od svih zidovskih klubova najodvratniji klub je Uefalona.
Culer
Barcelona je iz Katalonije. Prespavao časove geografije, junače?
vukodlak
A de nemoj. Nisi trebao. Zar moraju bit iz vjetacke tvorevine Izrael da bi bili zodovski klub. Oni se finasiraju cionistickim parama i idu na zid pisanja svi kolektivno.
Edis_91
Jao kakav naslov real sociedad ocitao lekciju barceloni pa covijek bi pomislio da su pobijedili 5:0...e moj novinaru jadan si ti i tvoj naslov
user1620593935
Barci protiv Getafea nesvirani penal, Barci protiv Osasune ponisten cist gol, Barci protiv Reala nesviran penal. Danas nesviran penal na Lewi. Barci ove sezone ukradeno bar 6-7 bodova. Lopovcine Madridske. Evo i veceras kad Barci treba gol nadoknada samo 3 minute, a kad Realu treba gol nadoknada bude po 10 minuta.
user1692778042
Smiješan sudija, čist penal Martineza nad Oyrazabalom ne svira. NIJE NI VAR GLEDAO, ali zato se kod čistog ofsajda gleda i prizna gol.
zure28
Ti si bolestan.
zure28
Pogledaj jos jednom da li je ofsajd. Golim okom se vidi a ne VARom. Retardinho.
trzac
Malo se Barci vratilo za onu nesrecu od prije 7 dana kad su razmontirali Reala i na kraju izgubili utakmicu. Danas Pedri i Raphinha napravili promjenu.
Mostarac94
Sta su? Hahahahahah
PitBull1921
Brt navijam za Barcu ali nisu razmontirali, jesu u nekim segmentima bili bolji ali Real je dominirao drugo poluvrijeme, međutim što kažeš konačno da i Barca ima malo sreće...
Mostarac94
Barca razvalila prvo Real drugo kraj price
PitBull1921
Slažem se i Real iskoristio šanse i tjt...
user1602178685
Ma hajde, mora i Barça nekad u zadnjoj minuti dati pobjednički gol... Hahahahgaha
zure28
Kako god otvoren mec dobar .
zure28
To he fudbal bilo je tako 100x Barca bolja pa izgubi bodove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti