12

Komentari (12)

Mele
Artur se izgubio, Pjanic i Kulusevski nisu na istim pozicijama, to je Pjanic igrao samo u Lyonu, vise naprijed. U Italiji ga stavljaju ispred odbrane. Kad pogledate cijenu, 30 miliona Kulusevski, jos samo 20 g. a Pjanke preko 60 miliona, zbog toga sam to samo uporedio.
Jupp
Siguran sam da bi Pjanic igrao gotovo kod svakog boljeg trenera. Ovaj ublehas treba hitno dobiti otkaz, srozat ce Barcelonu skroz ako ostane.. Samo mi je drago sto Suarez dominira u La ligi kod Atletica, sako zbog Holandskog smeca!
sukisss
Kako je igrao do sad tesko da bi mu bilo ko davao vise prilika.
b20
Pojeli ****o i Pjanić a bogami i Juventus.
user1583752673
Idu posudbu negdje ili ces propast Mire
Mele
Bilo ko da igra, slobodniji su sa loptom, Pedri, De Jong, u sesnaesterac ulaze, zabijaju, asistiraju. Pjana daleko od gola, ne smije jednog igraca da predribla. Juventus doveo Kulusevskog za sicu, sto jest , jest, bolji od Pjanica za klasu. Jedan od najboljih ofanzivaca u Evropi,na ljeto sigurno preko 50 miliona ce da vrijedi.
Jupp
@Mele kako mozes porediti Kulusevskog i Pjanica, objasni molim te? Jedan igra defanzivnog i centralnog veznog, dok drugi igra ofanzivno krilo. Pjanic zadnju deceniju igra na nivou, dok ovaj drugi tek sezonu/dvije igra i tek mu je 20..
b20
Kakve veze ima desno krilo Kuluševski sa zadnjim vezanim Pjanićem. Zašto ne porediš Artura koji je došao na Pjanićevo mjesto.
Dinouz
Jbg Pjanke, sam si kriv, slijedi ti prerani pad...
AsmirM
Pa kad zasluzi igrace ,igra mu ko u reprezentaviciji bez mu.da .
sport21
Prinudni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.