U noći slavlja u Torinu svi su propustili sramotan promašaj Gonzala Higuaina

Više nije onaj stari

U noći slavlja u Torinu svi su propustili sramotan promašaj Gonzala Higuaina

E. Čaušević

Juventus je sinoć po deveti put zaredom uspio da osvoji titulu prvaka Italije.

Klub iz Torina je na svom terenu sinoć pobijedio Sampdoriju sa 2:0 i teoretski je osigurao novi naslov prvaka.

Juventus ove sezone nije baš blistao, ali je i pored toga uspio osvojiti titulu. No, u avgustu će imati samo jedan cilj, a to je osvajanje Lige prvaka koje dugo čekaju u ovom klubu.

Staru damu je do titule vodio Cristiano Ronaldo koji je na 32 meča zabio čak 31 gol u Seriji A. Hit na Twitteru je posebno jedan detalj sa sinoćnje utakmice, a u centru pažnje je bio Gonzalo Higuain.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je asistirao za Argentinca koji je sa desetak metara očajno šutirao. "Cristiano Ronaldo je osvoji ligu s ovakvim igračima", poručio je jedan od navijača na Twitteru.

[twitter]https://twitter.com/CristianoRole/status/1287506697465081856[/twitter]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Futavac od igraca.... !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi