Barcelona se pojačala u defanzivnoj liniji

Todibo stigao iz Toulousea

Barcelona se pojačala u defanzivnoj liniji

A. Beganović

Mladi francuski defanzivac Toulousea, Jean-Clair Todibo, novo je pojačanje aktuelnog španskog prvaka Barcelone.

Barcelona i Todibo su s obzirom da mu na kraju sezone zvaršava ugovor sa Toulouseom već ranije dogovorili saradnju, no činilo se da će se ovaj mladi defanzivac španskom velikanu pridružiti tek na kraju sezone.

Međutim, španski mediji danas javljaju da je Barcelona ipak postigla dogovor sa Toulouseom kojem će na ime obeštećenja pripasti određeni novčani iznos, pa će Todibo do kraja dana staviti potpis na ugovor.

Todibo će se tako odmah priključiti treninzima Barcelone, a koliku minutažu će imati u nastavku sezone zapravo najviše zavisi od oporavka Umtitija koji još uvijek nije potpuno spreman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi