9

Komentari (9)

rebel29
Duse drage ko da su ligu prvaka uzeli hahahahahaha Zahvalite se retardu Ancelotiju i njegovom eksperimentisanju
Arnel925
Europa Liga ekipa haha
Rizva17
Ogranicen ko balkon.
ubnt2
@Arnel925 Haha šta ćeš, kad vas jedna ekipa iz EL naguzi sa 4 a mogne 7-0...Zamisli sad šta je onda sa vama, malo City, Chelsea i LP...U stvari Barca je jedini klub kad je suđeni dan za Real da im da 4-vorku, peticu bez problema.
Arnel925
Ma gubio je Real i protiv drugoligasa 4-0 u kupu pa opet osvoji ligu prvaka to je Real Madrid. Nikad ne shvaćaju ozbiljno slabije ekipe. I to se desilo i jučer. Nažalost. Ali ćemo biti spremni da uzmemo Ligu pa možda i ligu prvaka ove godine. Mislim da Barcelona ima 40% šanse da uzme Europa Ligu sve su bolji i bolji možda i dođu do finala. U glavnom sa srećom u tom ipak velikom turniru.
ubnt2
@Arnel925 Kad je Real izgubio od drugoligaša 4-0?? To vi samo znate tako zaveličati druge ekipe a da ublažite uspjehe Barci...Ne znate pošteno čestitati Barceloni koji je "jedini", da li to treba više ponavljati i pisati, jedini klub kojim nije problem 6-ica u mreži.A o tim Ligama Prvaka nećemo dalje, o tome kako ste ih osvajali...
Arnel925
@ubnt2 pa Real je ba izgubio od AD Alcorcona 4-0 pa je opet preživio. To je kad Real Madrid podcijeni slabije ekipe. Trenutno Barcelona je slabija ekipa. Vidi se i na tabeli i gdje igraju u Evropi. Real se nije nadao da će Barcelona igrati sa samopouzdanjem. Treba nesto od ovog nauricit da se svaki protivnik svati ozbiljno pa i prosječna Barcelona.
ubnt2
@Arnel925 Dobro ali poenta i tematika je da Barca može biti jedini tim da nekad (ne uvijek normalno) može par El Clasica zaredom poniziti Real sa velikom rezultatskom prednošću, da me se ne shvati pogrešno, ne govorim o običnim pobjedama nego visokim rezultatima...A to što Real protiv trećeligaša i drugoligaš izađe sa 3.postavom je druga priča.Druga stvar, hajmo biti realni, u pravu si, tačno da Barcelona iz daleka izgleda jadno...Kao npr. igra EL, 3. u Ligi...To su prije svega velike posljedice od žuće Kumana ali eto nećemo sad o njemu.Kad bi, kažem, sudili po Barci koje vodi Xavi najzad 2-3 mjeseca i recimo, hajde, da je to početak sezone (zamisli) ovako dok ih Xavi vodi, bili bi vjrv 1. u Ligi, fini nastupi LP (znači došli bi sigurno do osmine finala), prošli kup...E to cijelo vrijeme govorim, kako ih je Xavi podigao, a ne možeš reći da nije...U tome je suština drug
Klicko
Minut šutnje za sve pale navijače penal madrida.Stop invasion!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti