Barcelona završila posao vrijedan 280 miliona eura

Stiže lova Kataloncima

Barcelona završila posao vrijedan 280 miliona eura

Admin Čaušević

Izgleda da tmurni oblaci iznad Nou Campa nestaju. 

Barcelona je već neko vrijeme u ozbiljnim finansijskim problemima koji će zahvaljujući novom unosnom ugovoru biti otklonjeni koliko-toliko.

Naime, RAC1 u ponedjeljak navečer je izvjestio da je Barcelona dobila novog sponzora nakon što je postignut dogovor s kompanijom Spotify.

Pregovori koji su trajali nekoliko mjeseci su okončani na oboastrano zadovoljstvo, a zvanična potvrda će uslijediti u utorak.

Radi se o trogodišnjem sponzorskom ugovoru koji je vrijedan 280 miliona eura. Logo kompanije Spotify će se nalaziti na dreosvima muških i ženskih timova te trening opreme.

Ugovor ne podrazumjeva samo dresove i opremu već i prava na naziv stadiona za sljedeće sezone tako da će se na naziv stadiona Nou Camp biti dodata i riječ Spotify.

U nedjelju tokom utakmice u svećanoj loži su bili predstavnici Spotifyja što je jasan znak da pregovori idu u dobrom smjeru.

Očekuje se da ugovor između Barcelone i kompanije koja se bavi streamingom bude ozvaničen u narednim satima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
140 za dembelea i 140 za brajtvajta i prvaci europe sljedecih 19 godina
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi