Koliko je Xaviju značila pobjeda u derbiju pokazao je kada je ušao u svlačionicu

Barcelona pobijedila Atletico

Koliko je Xaviju značila pobjeda u derbiju pokazao je kada je ušao u svlačionicu

Endin Čaušević

U odličnom derbiju Barcelona je jučer na svom terenu pobijedila Atletico Madrid nakon preokreta sa 4:2.

Katalonci su odigrali sjajnu utakmicu pred svojim navijačima i uspjeli su da dođu do veoma važna tri boda u borbi za poziciju koja na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Barcelona je od osme minute gubila sa 1:0, ali Katalonci su ubrzo nakon toga došli do preokreta i na kraju su uspjeli da pobijede sa 4:2.

Ova pobjeda je itekako značila igračima Barcelone, ali ponajviše treneru Xaviju koji je konačno uspio da pokaže kakav fudbal očekuje od svojih fudbalera.

Xavi je nakon utakmice itekako bio ponosan na igru svoje ekipe, te je ušao nasmijan u svlačionicu i čestitao je svakom igraču na pobjedi koju su uspjeli da ostvare protiv ljutog rivala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Idemo momci! Krenuli smo, sada nas niko neće zaustaviti!", govorio je Xavi nakon što je ušao u svlačionicu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Slavi se 4 mj. na tabeli, ovo se u velikim klubovima nikad ne slavi. Stavise liga nikad slabija nije bila pa i ovaj Real je mlohav a lider lige.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi