Italijanski mediji: Pogba želi samo u jedan klub

Barca mu želja

Italijanski mediji: Pogba želi samo u jedan klub

Edmir Škorić

Real Madrid i Barcelona vode i vodit će žestoku bitku za potpis Paula Pogbe.

Francuski veznjak bi na ljeto trebao da napusti Juventus, a Real ga pokušava kupiti već ovaj mjesec, pošto ima zabranu transfera u naredna dva prijelazna roka.

 Ipak, ugledni italijanski mediji kao što su Corriere dello Sport i Sport Mediaset tvrde da Real nema skoro nikakve šanse, te da je želja sjajnog veznjaka jedino da igra u Barceloni.

"Pogbu zanima samo jedan klub", kaže novinar Paulo Bargiggia, koji smatra da bi se transfer mogao dogoditi na ljeto i da će Barcelona platiti Juventusu 100 miliona eura.

Navodi se da je Pogba već odlučio gdje nastavlja karijeru i da mu ni na kraj pameti nisu Real i Manchester City, klubovi s kojim se također povezuju. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također je objavljeno kako bi Real mogao da ponudi nevjerovatnih 150 miliona eura u narednim danima, što bi Juventus objeručke prihvatio, ali Pogbina želja, ponavljamo, nije Real. Njegova želja je Barcelona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi