8

Komentari (8)

atomskimrav
Znaci da su dosli do nekih dokaza u slucaju Negreira, pa sad ih ucjenjuju da istupe iz Super lige. Mi vas necemo kazniti vi necete igrati super ligu, a necemo vas izbaciti ni iz lige prvaka, elem lopovska posla s obje strane. Guzice bi dali i jedni i drugi samo da dođu do zeljenog cilja.
YouTalkinToMe
I koji će qurac ta superliga. Ima sporta i mimo fudbala a ima i života mimo sporta. Treba život čitav svest samo na gledanje fudbala. Ima vec i previse i fudbala i sporta. Npr. ako se bude igrao el clasico svake sedmice, to i nece vise ni biti drazi niti interesantno, ovako kako je sada je sasvim Ok.
Comaa
SuperLigu su planirali ovi klubovi sto nemaju bogate vlasnike ko psg siti da bi mogli drzat korak za njima
Comaa
SuperLigu su planirali ovi klubovi sto nemaju bogate vlasnike ko psg siti da bi mogli drzat korak za njima
vence
Stvarno mislis da Lapo Elkan nije bogati vlasnik Juventusa? :)
RZ88
Pa i jest bilo sve isplanirano da odustanu od Super Lige. Nisu se djaba bili okomili i na Juventus i na Barcu.
komentator1
Pa sto ce brucelona tu sa velikanima?
user1682631652
Lopovska posla, dupe bi dali da ih ne kazne za nedjela
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.