Barcelona traži novog trenera, ali on mora ispuniti poseban uslov
Foto - EPA

Valverde bivši na kraju sezone

Barcelona traži novog trenera, ali on mora ispuniti poseban uslov

Midhat Šljivak

Vrijeme Ernesta Valverdea na klupi Barcelone polako ističe.


Ovaj 55-godišnji stručnjak već treću sezonu vodi katalonskog velikana, a prema svemu sudeći, on odbrojava posljednje mjesece na klupi tima sa Nou Campa.

Prema navodima katalonskih medija, rukovodstvo aktuelnog prvaka Španije već uveliko radi na angažovanju njegove zamjene, koja se planira za ljeto.

Čelnici tima iz glavnog grada Katalonije odlučili su da angažuju stručnjaka koji igra izuzetno napadački fudbal, ali za sada je problem što nema previše takvih trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, pokušat će da nađu ime koje će odgovarati svim njihovim zahtjevima, ali i navijačima, koji su sve manje zadovoljni onim što ekipa pruža pod vodstvom Valverdea.

Čak i ako zaista napusti klupu katalonskog velikana 55-godišnji stručnjak će ostati upamćen kao čovjek koji je osvojio dvije titule prvaka sa Barcom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Hahahahh pa kako i nece biti bivši, sinoc ih Real rasturio u skoro svim segmentima najljepse sporedne stvari, jedino onaj De Jong i Messi i Ter Stegen glavni spasioc sinoc, a ovo ostalo katastrofa, placaju za Griezmannna 100+ miliona a lik nula, Real je mnogo bolji i ako nemaju CR, a Barca da nema Messi u timu ni blizu ne bi bili gdje i jesu trenutno to je 1 mjesto na tabeli..! P.S. ko je gledao tekmu zna o cemu pisem, Fede Valverde je zvijer zaista!
1 5
Grox32
Marcelo Gallardo je rijesenje za barcu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi