Barcelona u Interu pronašla zamjenu za Piquea?

Žele ga dovesti

Barcelona u Interu pronašla zamjenu za Piquea?

E. Oštraković

Štoper Intera, Milan Skriniar, nalazi se na meti Barcelone kao zamjena za Gerarda Piquea.

Nakon što su krenuli u pregovore oko Lautara Martineza, iz Barcelone sada žele još jednog igrača Intera, a riječ je o Skriniaru.

Pique je napunio 33 godine, te španski mediji javljaju kako Barcelona želi zamjenu za njega, jer očekuju njegov odlazak.

Zamjenu vide upravo u Slovaku za kojeg bi Interu morali platiti 50 miliona eura, a navodno Inter nema ništa protiv prodaje ovog nogometaša.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedini koji je protiv prodaje jeste Antonio Conte, koji bi Skriniara volio zadržati posebno jer će klub napustiti Diego Godin.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi