Barcelona uvela još neviđenu zabranu Messiju i društvu pred zimski odmor

Ovo se ne viđa često

Barcelona uvela još neviđenu zabranu Messiju i društvu pred zimski odmor

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas se vraćaju obavezama nakon kratke zimske pauze jer ih već za vikend očekuje nastavak prvenstva u La Ligi.

Barcelona je godinu završila na prvom mjestu La Lige, a još jednu godinu za pamćenje imao je Lionel Messi koji je izdominirao što se tiče golova i asistencija. Igrači Barce imali su desetak dana za pauzu od fudbala, a mnogi su to vrijeme iskoristili van Španije.

Tako je Messi sa svojom porodicom boravio u rodnom Rosariju gdje je proslavio Božić i Novu godinu. Zanimljivo da mu je klub uveo nevjerovatnu zabranu pred zimsku pauzu, a na kraju su to pravilo dali i ostalim fudbalerima.

Naime, Barca je zabranila Messiju i društvu da treniraju dok su na pauzi i poručili su da žele da se totalno odmore od fudbala. Katalonci će sutra odraditi trening, a sigurno da su igrači našli način da ispoštuju ovo veoma neobično pravilo.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
“izdominirao što se tiče golova i asistencija” ?
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi