U Evertonu su očito odlučili da dovode samo igrače iz Barcelone

Brazilac na meti engleskog tima

U Evertonu su očito odlučili da dovode samo igrače iz Barcelone

E. Čaušević

Everton je prošlog ljeta u svoje redove doveo nekoliko pojačanja, a većinom su to bili fudbaleri koji su igrali za Barcelonu.

Na kraju prošle sezone Barcelonu su, između ostalih, napustili Lucas Digne, Andre Gomes i Yerry Mina i zanimljivo da su njih trojica potpisali za Everton. Engleskom klubu se očito sviđaju igrači katalonskog tima i navodno "bacili su oko" na još jednog fudbalera Blaugrane.

Madridska Marca objavila je danas da je Everon pokazao veliki interes za Malcoma koji je ljetos stigao u Barcu. Brazilac se nije naigrao u dosadašnjem dijelu sezone, a taman kad je počeo dobijati šansu povrijedio se.

O Malcomovom odlasku se već dugo piše i navodno Everon je pokazao interes da ga angažuje već u januaru. No, španski mediji prenose da Malcom ne želi napustiti katalonski klub i da želi ostati barem do kraja sezone kako bi se nametnuo Ernestu Valverdeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije