Spektakularna akcija Barcelone, Joao Felix ušao s loptom u gol, pa čudnom reakcijom sve zbunio

Katalonci poveli sa 1:0

Spektakularna akcija Barcelone, Joao Felix ušao s loptom u gol, pa čudnom reakcijom sve zbunio

Endin Čaušević

Valencia i Barcelona igraju na Mestalli derbi 17. kola španske La Lige, a gosti su uspjeli da dođu do prednosti.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli previše prilika iako je Barcelona imala incijativu i pokušavala da dođe do gola, ali se Valencia uspjela odbraniti.

No, u drugom poluvremenu Katalonci kao da su ubacili u veću brzinu, a to je odmah dalo željeli rezultat.

Barcelona je u 55. minuti uspjela da dođe do prednosti, a pogodak za 1:0 postigao je portugalski reprezentativac Joao Felix.

Katalonci su odigrali spektakularnu akciju i ušetali se u gol Šišmiša. Asistenciju je upisao Raphinha, a Felix je loptu poslao i mrežu i nakon toga sve zbunio svojom reakcijom.

Portugalac je ušetao s loptom u gol i ostao tu da stoji i nije se radovao što su mnogi protumačili da je pomoćni sudija signalizirao ofsajd, ali to nije bio slučaj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ni Raphinha se nije pretjerano radovao što je također bio "sumnjivo", ali sudije se nisu oglašavale i to je bilo 1:0 za Barcelonu.

Sjajnu akciju Barcelone, gol i čudnu reakciju Felixa možete pogledati na OVOM LINKU.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
1-1
1 0
Drakula
IDEMO ŠIŠMIŠI KARAJ MALU KATALONIJU KOJA NEMA SVOJA NAVIJACE NEGO ZIVE OD TURIZMA!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi