Barcelona večeras igra prijateljski meč i već sada se zna koga je Koeman definitivno otpisao

Neće igrati protiv Gimnastica

Barcelona večeras igra prijateljski meč i već sada se zna koga je Koeman definitivno otpisao

Endin Čaušević

Nova sezona španske La Lige počinje danas, ali Barcelona, Real Madrid i Sevilla će na teren tek u trećem kolu.

Klubovi koji su u avgustu igrali evropske mečeve dobili su više vremena za odmoru, te će prva dva kola naknadno odigrati. La Lige počinje danas, ali će i igrači Barcelone na teren.

Naime, Katalonci večeras igraju prijateljsku utakmicu protiv Gimnastica i to će biti prvi meč Ronalda Koemana na klupi ovog tima. Od Holanđanina se očekuje da preporodi ekipu, a neke promjene je već napravio.

Naravno, ono što je najviše iznenadilo javnost jeste činjenica da je prekrižio Luisa Suareza. Iako se prethodnih dana pisalo da bi Urugvajac mogao ostati u Barceloni čini se da od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

RAC1 jutros piše da je Koeman poručio Suarezu da večeras uopšte neće biti u konkurenciji za meč i sve su šanse da je debakl protiv Bayerna (8:2) za njega bio oproštajni meč u dresu katalonskog kluba.

Ista sudbina važi i za Artura Vidala koji također večeras neće biti u konkurenciji za prijateljski meč protiv Gimnastica. Ovaj dvojac pregovara s klupom oko raskida ugovora, a kako stvari stoje obojica će put Serije A.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Mislim dasu mogli nastaviti jer nisu losi momci.Za neke se slazem daje otpisao. Al njih dva su mogli jos dobro tu igrati. Jer losi rezultati su do trenera bili i lose atmosfere u ekipi. Koeman bi to poslozio daih je ostavio. Ovako ce jos gora atmosfera biti. Al nadam se da grijesim bar zbog Pjanketa.Al sretno
1 1
vence
Klupa u pregovorima kaze..ne moze..ko ce sjediti na meni?! :) :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi