Pjanić tek doputovao u Barcelonu, a Cristiano Ronaldo neće biti oduševljen s onim što je izjavio

Bh. veznjak nema dilemu

Pjanić tek doputovao u Barcelonu, a Cristiano Ronaldo neće biti oduševljen s onim što je izjavio

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u četvrtak je doputovao u Barcelonu i očekuje se da se ovih dana priključi treninzima katalonskog kluba.

Pjanić je s Barcelonom potpisao ugovor na četiri godine, a nakon što se oporavio od koronavirusa konačno je dobio dozvolu da doputuje u Španiju. Bh. veznjak je neočekivano propustio početak priprema, ali u izolaciji je vrijedno trenirao kako bi ostao u formi.

Očekuje se da će se bh. veznjak ovih dana priključiti treninzima novog kluba, a prije toga ponovo će biti testiran. Također, Barcelona je potvrdila da će Pjanić početkom naredne sedmice biti i zvanično predstavljen na Camp Nou kao novo pojačanje.

Bh. fudbaler je u četvrtak u noćnim satima doputovao u Barcelonu i izazvao je veliki interes javnosti. Na aerodromu ga je dočekao veliki broj novinara, a Pjanić je odmah po dolasku obukao majicu s oznakama novog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, poručio je da se u potpunosti oporavio od virusa, te da jedva čeka da upozna nove saigrače. No, odlučio je i "bocnuti" svog dojučerašnjeg saigrača iz Juventusa, Cristiana Ronalda, a takve izjave su uvijek najzanimljivije španskoj javnosti.

"Uvijek sam govorio da je ostvarenje snova igrati s Lionelom Messijem. Svi u Juventusu koji su igrali s njim su mi rekli da je on vanzemaljac i bez ikakve dileme on je za mene najbolji fudbaler svijeta i dat ću sve od sebe da pomognem njemu i ekipi", poručio je Pjanić po dolasku u Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Miralem "Dupolizac" Pjanic
5 20
user1585085300
Fuj smeeće jedno..
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi