15

Komentari (15)

Madridista
Za par dana slijedi penetracija u ligi prvaka, onda će igrati rasterećeno do kraja sezone. Bez cilja ali i pritiska. Uštedit će koji dinar, neće biti potrebe da se plaćaju tzv konsultacije. Ostat će para, možda i struju plate ovaj mjesec?!
Culer
Roque ulazi u formu. Trebaju to sudije odmah osujetiti i spriječiti njegov napredak. Tebas (španski Vico) će biti zadovoljan. Kakvu lakrdiju napraviše i unazadiše ligu. Sutra ide nastavak, naravno.
NodzeRM
Hoce i ovaj biti ko sto je Ansu supak novi Lessi
PitBull1921
Taj LESSI što vam je ghenocide pravio malo ko je, vjeruj, ali vjeruj.....
NodzeRM
Isto tako Ronaldo.. a sad nad vama genocid vrsi Vinicius!..
Madridista
Biće gusto al mogli bi izboriti evropu... Sve zavisi kolko je ostalo para za konsultacije kako oni to vole reći... Inače ako prestanu podmazivati, sredina tabele i da se nogom udaraju u guzicu...
Culer
Glup si i naporan. Jedno te isto ponavljaš, a priča nigdje veze, ni smisla, samo laprdanje. A u stvari je klasika- skretanje sa pravog problema i činjenice. Hebala ti Almeria mamu.
user1676235346
Jest cudoviste 5 minuta dva zuta lik presmjesan izvikan izgleda ko burence jos ga sporede sa starim Ronaldom ti ocito nisu normalni
PitBull1921
A inače stari Ronaldo imo pločice, liniju, seljačino sa "brda sišo" tišu majke ti, ne mogu vam mozgove te seljačke glupe vaše, vidim voli se pratiti Barcelona a? Samo me zanima pratil se Girona?
user1620593935
Barca igra ove sezone loše to je realnost, ali ništa bolje ne igra ni bagra iz Reala, a toliko bodova imaju prednosti. Najbolji nogomet igraju Baskijski klubovi i Girona. Zaključak je samo jedan, da je Real najveći lopovski klub u svemiru i okolici.
Klicko2
Barcelona protiv sudija,saveza,penal vardrida svako kolo.Dobro su ikako među prvih deset koliko ih mrze
trzac
Sudije u Spaniji vise apsolutno i ne kriju da javno sakate Barcelonu i pomazu Realu u svakom kolu. Ovo nije bio ni faul, a kamo li drugi zuti. Da ne pricamo o tome da je prije toga bio faul za Barcelonu koji nije sviran. Da je sudje je bilo posteno, situacija na tebeli bi bila najmanje poravnata.
user1630778389
U prvom poluvremenu se itekako imalo šta provjeriti u VAR sobi, očigledno igranje rukom u šesnaetercu igrača Barce ali to vi niste vidjeli naravno
FudbalskiGenije
Čist crveni i bez drugog žutog. Ne budi smiješan..
PitBull1921
Genije, promjeni nick bolje ti je, *****a moja a ne genije, ponovo slobodno pogledaj neće ti ništa bit, jhebu ti crveni Boga......
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.