3

Komentari (3)

Tz_Niko75
Tacno. Na zalost, Mire ne moze da se uklopi nikako. Jednu tekmu je cak bio izgubljen na terenu, vidilo se kako drugi galame na njega i tjeraju ga na njegovu poziciju. Nijedne asist a kamoli gola. Steta, izgleda da mu je Roma Plafon bila.
malezija
Problem je u tome što Žuti zna Miretove kvalitete i zato mu ne daje pravu priliku jer ima plan od početka tog i što više svojih da utrpa u Barcu. Zuti je baš kao što boja govori.
realno_govoreci
Zna Miretove kvalitete i zato ne igra? Zašto smo toliko nerealno subjektivni kada su naši igrači u pitanju .Pa vidljivo je više da Pjaniću Barcelona ne leži ,nije ni prvi niti posljednji kojem je to tako.Coutinho,Ibrahimović,Henry i mnogi drugi veći igrači se nisu snašli u Barci i put su negdje drugo potražili.Zašto je uvijek do drugih a ne do nas.Barca je Messi i dok je on u timu ostali će svi igrati oko njega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.