Dame iz Barcelone su čudo koje svi žele da vide: Na Camp Nou je večeras postavljen svjetski rekord
Foto - EPA

Šamar muškim kolegama

Dame iz Barcelone su čudo koje svi žele da vide: Na Camp Nou je večeras postavljen svjetski rekord

M. Šljivak

Fudbalerke Barcelone nalaze se na korak od plasmana u finale Lige prvaka nakon što su na Camp Nou večeras pobijedile Wolfsburg s 5:1.

Nova dominantna utakmica dama iz Barcelone viđena je večeras. Wolfsburg nije imao previše šanse i pred prepunim stadionom gošće su primile pet pogodaka.

A u večerašnjem meču postavljen je novi svjetski rekord po broju navijača na jednoj utakmici ženskih ekipa. Susretu je prisustvovalo nevjerovatnih 91.648 navijača i to je apsolutni rekord.

Tako je Barcelona u samo nekoliko dana postavila dva rekorda. Prethodno je 30. marta u meču protiv Real Madrida utakmicu gledalo 91.554 navijača.

Nema dileme da će se navijači Barcelone i u budućnosti truditi da podrže dame koje igraju čudesan fudbal, a ovo je svakako šamar muškim kolegama i navijačima koji podržavaju klub, a koji su se nedavno protiv Eintrachta itekako osramotilo.

Tada su navijači katalonskog tima prodali ogroman broj ulaznica njemačkim navijačima zbog čega je na kraju pokrenuta i istraga.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Jedino jos u zenskom sutanju balona mogu uzeti trofej.
8 4
YouTalkinToMe
Gorana ko g.o.v.a.n.a ima na svakoj objavi, gdje god se okreneš u njega ugaziš.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi