Xavi otkrio pravu istinu o Barceloni: "Ne možemo lagati ljudima..."

Poslije nezaslužene pobjede

Xavi otkrio pravu istinu o Barceloni: "Ne možemo lagati ljudima..."

Admin Čaušević

Barcelona je nezasluženo pobijedila Real Sociedad i napravila korak ka plasmanu u Ligu prvaka.

Barcelona je na teškom gostovanju slavila s 0:1 iako su domaći bili ti koji su imali više od igre te niz velikih promašaja.

Posljednjih sedmica činilo se da se Barcelona vraća u prepoznatljivu formu, ali sluteći prema Xavijem riječima prava istina je potpuno drugačija.

"U većem dijelu utakmice su dominirali i imali su veći posjed. U prvim minutama drugog poluvremena bili su u naletu. Ne možemo lagati ljudima, Real je zaslužio više", kazao je Xavi te nastavio:

"Kod naših smo primjetili dosta umora. Ovo je ključna i zlatna pobjeda. Stvarno je za nas zlatna pobjeda."

Komentarisao je i izjavu Danija Alvesa koji je kazao kako je Real Madrid ove sezone u Španiji imao sreće jer se Barcelona kasno probudila.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Očigledno je da se nakon ove utakmice ne možemo isprsiti.. Danas je bila vrlo važna pobjeda i osvojena su tri zlatna boda.

Barcelona do kraja sezone ima još da odigra šest utakmica. Trenutno drži drugo mjesto sa šest bodova zalihe u odnosu na petoplasirani Betis te je Liga prvaka na dohvat ruke.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi