Problemi pred utakmicu sa Napolijem - Xavi u potrazi za krticom, pregledao mobitele svojih saradnika
FOTO: EPA

Odlučio se na nešto što niko nije očekivao

Problemi pred utakmicu sa Napolijem - Xavi u potrazi za krticom, pregledao mobitele svojih saradnika

Esmer Oštraković

Samo nekoliko sati pred početak utakmice u okviru osmine finala Lige prvaka protiv Napolija Xavi se odlučio na radikalan potez.

Naime, trener Barcelone okupio je cijeli svoj tim kako bi otkrio koje krtica i ko "pušta" informacije medijima.

Pred današnju utakmicu sa Barcelonom Napoli je doživio i treću trenersku promjenu ove sezone, a od ranije je poznato da je Xavi samo do kraja sezone trener Barcelone.

Iako je svim jasno da odlazi na kraju sezone, Xavi zna da neko odaje sve informacije iz kluba novinarima u Španiji i jako je ljut zbog toga.

U posljednjih nekoliko mjeseci brojne informacije koje su trebale biti pouzdane u klubu su nekako procurile u španske medije, a Xavi je shvatio da ima krticu u ekipi.

Oglasi

Kako navode mediji iz Španije, Xavi je shvatio da krtica nije niko od fudbalera, nego da je to neko od njegovih saradnika iz stručnog štaba.

Tako je trener Barcelone odlučio da sazove sastanak i zatražio je od svih saradnika da ostave svoje mobitele i pregledao je njihove razgovore na Whatsappu, te na nekim drugim društvenim mrežama.

Još uvijek nije poznato da li je Xavi pronašao krticu, ali sigurno je da bi i to u narednim danima trebalo biti poznato.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Xavi pokušava da napravi nešto u svojoj posljednjoj sezoni na klupi Barcelone, jer do sada stvari nisu išle onako kako se on nadao.

Imao je mnogo problema i na kraju je nakon jednog od poraza odlučio da javno kaže da na kraju sezone odlazi iz kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi