Xaviju su se do sada rugali protivnički navijači, a sada su to počeli raditi i navijači Barcelone
FOTO: EPA

Ljuti zbog izjave počei su da mu se rugaju

Xaviju su se do sada rugali protivnički navijači, a sada su to počeli raditi i navijači Barcelone

Esmer Oštraković

Fudbaleri Barcelone nekako su uspjeli ostvariti pobjedu u 25. kola La Lige protiv Celte iz Viga. Konačan rezultat bio je 2:1, a pobjednički gol postignut je duboko u sudijskoj nadoknadi sa bijele tačke.

Junak Barcelonine pobjede bio je Lewandowski koji je postigoa oba gola u pobjedi svoje ekipe.

Iako je golman Celte Guaita odbranio penal igraču Barcelone, sudija je odlučio da ponovi penal jer je golman domaće ekipe izašao sa linije. Ponovljeni penal je Lewandowski iskoristio.

Barcelona je tako ostala na trećem mjestu u La Ligi sa tri boda prednosti ispred Atletico Madrida, ali ima sedam bodova manje od Real Madrida i jednu odigranu utakmicu više.

Navijači Barcelone nisu bili zadovoljni igrom Barcelone u drugom poluvremenu i smatraju da je Celta trebala pobijediti i to su pisali na društvenim mrežama.

Oglasi

Trener Barcelone Xavi Hernandez je sve vidio dosta drugačije, a to je naljutilo navijače ovog tima.

"Imam osjećaj da smo igrali dobro. Bili smo dobro pozicionirani, ali sretan sam jer je ovo teško gostovanje. Odigrali su brutalnu utakmicu, ali i mi smo naporno radili", rekao je Xavi.

Nakon toga govorio je o zanimljivim podacima.

"Dali su mi neke statistike jučer iz Big Data. One govore da bi trebali biti prvi na tabeli da smo zabili prilike koje smo napravili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako uzmemo u obzir šanse koje stvaramo trebali bi biti prvi. Nedostaje nam ta završnica u posljednjoj trećini", rekao je Xavi.

Upravo ovaj komentar je izazvao veliki bijes navijača Barcelone koji su se odlučili "rugati" Xaviju na društvenim mrežama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1708040072
El stupido!
0 0
Ramo Legenda
Njima se smiju i rodjene majke kad su glupi, procitajte samo komenatare uefalonaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi