Pustili na razglas Shakirinu pjesmu u kojoj proziva Piquea, igrači Barcelone se zbunjeno gledali

Nevjerovatna situacija u Almeriji

Pustili na razglas Shakirinu pjesmu u kojoj proziva Piquea, igrači Barcelone se zbunjeno gledali

E. Čaušević

Barcelona je sinoć šokirala svoje navijače neočekivanim porazom na gostovanju protiv Almerije (1:0) čime su propustili priliku da povećaju prednost u odnosu na Real Madrid. No, nakon ove utakmice svi pričaju samo o bizarnoj situaciji koja se desila tokom zagrijavanja igrača katalonskog kluba.

Barcelona je bila apsolutni favorit u jučerašnjem meču protiv Almerije koja se grčevito bori za opstanak u La Ligi. No, domaći tim je uspio da šokira Katalonce i dođe do zlata vrijedne pobjede koja je zadala Barci težak udarac.

Blaugrana je mogla da pobjedom protiv Almerije poveća prednost u odnosu na drugoplasirani Real Madrid na čak deset bodova, no to su propustili.

Sada je razlika između dva ljuta rivala sedam bodova nakon što su Kraljevi remizirali u gradskom derbiju protiv Atletica.

Međutim, poraz Barcelone u sinoćnjoj utakmici se našao u drugom planu nakon što je hit na društvenim mrežama postao video sa zagrijavanja katalonskog kluba.

Igrači Barcelone su kao i uvijek odradili zagrijavanje pred utakmicu, ali u jednom trenutku počeli su samo gledati jedan drugog jer nisu mogli vjerovati šta su uradili ljudi iz Almerije koji su zaduženi za muziku i razglas na stadionu.

Oglasi

Naime, u jednom trenutku tokom zagrijavanja igrača Almerije i Barcelone čovjek koji je zadužen za muziku na stadionu pustio je Shakirinu pjesmu koju je objavila prošlog mjeseca i u kojoj je isprozivala nekadašnjeg igrača Barce, Gerarda Piquea, s kojim je 12 godina bila u vezi.

@barcaa360 DJ literally played Shakira's song about Pike during Barcelona's warm-up🤣 #fypシ ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Fudbaleri Barcelone zbunjeno su se gledali jer nisu mogli da vjeruju da su pustili na razglas baš tu pjesku o njihovom dojučerašnjem saigraču.

S druge strane, na tribinama su se počeli dobro zabavljati i smijati jer su shvatili koliko je igračima Barcelone bilo neugodno kada su čuli koja pjesma se ori stadionom Almerije.

[twitter]https://twitter.com/kylianshug/status/1630008230469419009[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da su Pique i Shakira čak 12 godina bili u vezi, te da imaju dva sina, ali da se sve završilo prošlog ljeta kada je popularna pjevačica saznala da ju on vara.

Već mjesecima traju prozivke s obje strane po društvenim mrežama, ali niko nije očekivao da će Shakira baš objaviti takvu pjesmu u kojoj će isprozivati Piquea i njegovu djevojku Claru Marti s kojom ju je varao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi