Očajna Barcelona šokirala svoje navijače

Almeria ostvarila pobjedu

Očajna Barcelona šokirala svoje navijače

Esmer Oštraković

Ekipa Barcelone doživjela je šokantan poraz na gostovanju kod Almerie, te je na taj način uvezala dva poraza u svim takmičenjima. Utakmica je završena porazom Barcelone od 1:0.

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku domaće ekipe koja je bila potpuni autsajder na ovoj utakmici i njihovu pobjedu niko nije očekivao.

Igrala se 24. minuta utakmice kada je Toure postigao gol za vodstvo domaće ekipe, a na kraju se ispostavilo da je to bio gol vrijedan tri boda.

Ekipa Barcelone u prvom poluvremenu nije uputila niti jedan jedini udarac u okivr gola svog domaćina, te se očekivalo da će dosta bolje zaigrati u drugom poluvremenu.

To se nije desilo. Drugo poluvrijeme proteklo je u nešto boljoj igri Barcelone, ali podatak da su šutirali samo jednom u okvir gola svog protivnika govori sve.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, te je Almeria ostvarila jako važnu pobjedu protiv Barcelone.

Uprkos ovom porazu naravno Barcelona je ostala na prvom mjestu na tabeli, a prednost nad Real Madridom sada iznosi sedam bodova.

Sa druge strane Almeria je sada na 15. mjestu na tabeli, te imaju 25 bodova i napravili su veliki korak u borbi za ostanak u ligi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U narednom kolu ekipa Barcelone će na svom terenu dočekati ekipu Valencije, te će pokušati da se vrate na pobjedničke staze.

Almeria borbu za ostanak u ligi nastavlja na svom terenu, a novi protivnik za njih je ekipa Villareala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo 1-0?Almerija imala priliku da popravi gol razliku protiv umrle barcelone heheheh
6 1
AuvinuzaUnoz
Sad se ovdje većina mnoga nada da Barcelona polako pada....Nije to ništa, idemo Barca!
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi