Barcelona završila prvi ljetni transfer?
Foto: Gremio

Dogovoren dolazak Arthura Mela

Barcelona završila prvi ljetni transfer?

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone navodno je dogovorila prvo pojačanje za ljetni prelazni rok.

Kako navodi Mundo Deportivo, novi član katalonskog velikana postaće 21-godišnji brazilski veznjak Arthur Melo, koji se sa Barcom povezuje već nekoliko mjeseci.

Mladi fudbaler je igrama u dresu Gremija zadivio skaute evropskih velikana. Interes za njega je zaista ogroman, ali čini se kako je Barcelona dogovorila apsolutno sve.

Mundo Deportivo tvrdi kako je dogovor veoma blizu. Preostale su sitnice i Arthur će od narednog ljeta obući dres vodećeg tima španske La Lige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ranije se ovaj mladi veznjak povezivao i sa Realom. Kraljevi su pokušali da ga ukradu velikom rivalu, ali na kraju od toga nije bilo ništa i Brazilac će očigledno postati novi član Barcelone.

Katalonci će za usluge ovog fudbalera brazilskom timu isplatiti 25 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi