Barcelona želi mladog fudbalera Schalkea?

Leroy Sane na meti katalonske ekipe

Barcelona želi mladog fudbalera Schalkea?

E. Čaušević

Čelnici Barcelone uključili su se u utrku za mladog fudbalera Schalkea Leroyja Sanea.

Prema pisanju njemačkog Kickera Barcelona će pokazala interes za mladog igrača njemačke ekipe i ima namjeru da ga dovedu na Camp Nou na kraju sezone. Sane je na meti mnogih evropskih klubova, a u posljednje vrijeme najviše se povezivao sa prelaskom u Liverpool.

Čelnici Schalkea poručili su da nemaju namjeru da prodaju Sanea do kraja sezone iako su već dobili nekoliko primamljivih ponuda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, klub koji bude želio mladog Sanea morati će Schalkeu platiti oko 37 miliona funti. Sane je za Schalke debitovao 2014. godine i do sada je u dresu njemačkog kluba odigrao 31 utakmicu i postigao je devet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi