Barceloni kasno sinoć stiglo pojačanje

Sergino Dest novi igrač Katalonaca

Barceloni kasno sinoć stiglo pojačanje

M. Šljivak

Ekipa Barcelone završila je sjajan transfer.

Novi fudbaler katalonskog velikana je američki defanzivac Sergino Dest (19) koji je sinoć kasno sletio u Barcelonu pred potpis ugovora sa ovim timom.

Dest se dugo povezivao sa Bayernom i Barcelonom. Na kraju je odabrao Katalonce koji su tako u svoje redove doveli jednog od najboljih mladih bekova svijeta.

Ovaj 19-godišnjak je kompletnu karijeru proveo u Ajaxu. Debitovao je za prvi tim 2019. godine i od tada je bio nezamjenjiv na desnom boku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako je rođen u Nizozemskoj on se odlučio nastupati za reprezentaciju SAD-a, zemlju iz koje je njegov otac i jedan je u nizu sjajnih mladih igrača u ovom nacionalnom timu.

Barcelona je sasvim sigurno dobila dosta sa ovim momkom koji će vjerovatno već danas zvanično biti predstavljen kao novi član kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bavarac88
hahaha ima da grije jaja na klupi
1 5
Vienner
Valja i njemu jaja prodavat ove godine 8 € skoljka Messi rasprodo sve proslogodisnje
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi