Barcelonin defanzivac odlazi u West Ham?

Vratio se sa posudbe, pa odmah ide...

Barcelonin defanzivac odlazi u West Ham?

Iako ga je Barcelona vratila sa posudbe iz Nice, Santos Marlon, prema pisanju španskih medija, neće ostati na Nou Campu.

Ovaj 22-godišnji odbrambeni fudbaler je proteklu sezonu proveo u Nici, međutim kako se u potpunosti nije nametnuo, teško je očekivati da Barceloni bude zanimljiv i prodaja je sasvim realna opcija.

Kao naredna destinacija u Marlonovoj karijeri pominje se Engleska, tačnije West Ham na čijoj klupi je Manuel Pellegrini, a Čekićari su za transfer navodno spremni izdvojiti između 15 i 18 miliona eura.

Marlona su u West Hamu označili kao idealno rješenje za ranjivu odbranu i kako stvari stoje, uprava kluba je na dobrom putu da brazilskog fudbalera dovede u London.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Marlon je sa Barcelonom u januaru prošle godine potpisao petogodišnji ugovor. Prethodno je igrao za Fluminese.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi