Katalonski Mundo "doziva" Pjanića na Nou Camp

Juve mu sprema bogat ugovor, ali...

Katalonski Mundo "doziva" Pjanića na Nou Camp

Na Nou Campu ne mogu biti zadovoljni dosadašnjim poslovanjem na transfer tržištu, posebno zbog činjenice da nisu uspjeli dogovoriti dolazak Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida.

Osim što je propao Griezmannov transfer, gnjev navijača Barce je na sebe navukao i Gerard Pique koji je sudjelovao u kreiranju dokumentarca o odluci sjajnog Francuza da ostane u Atleticu. Zbog toga čelnici Barce moraju ovog ljeta ozbiljno krenuti po nova pojačanja kako bi smirili nezadovoljne navijače.

Barca, navodno, želi pojačati napad i vezni red, a Mundo Deportivo sada piše da je Miralem Pjanić, posebno nakon Griezmannove odluke da ostane u Altecicu, ozbiljno "ušao u vidokrug" čelnika Barce.

Tako se špekulacije o Pjanićevom dolasku u Barcelonu nastavljaju uprkos činjenici da Stara dama za njega sprema novi bogatiji ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I Katalonci su svjesni da će imati jako težak zadatak žele li dovesi Pjanića na Nou Camp, iako bi se on prema njihovom mišljenju odlično uklopio u stil igre Barcelone.

Da li će zvanična ponuda Barce za Pjanića, kojem trenutni ugovor sa Juventusom važi do 2021. godine, zaista stići na adresu Stare dame ostaje da se vidi, a navodno su na Nou Campu "nanišanili" i Tottenhamovog Eriksena, te svog bivšeg igrača Thiaga Alcantaru (Bayern).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi