Barcelonin dres za iduću sezonu neodoljivo podsjeća na dres Vatrenih

Hoćemo li sljedeće sezone na dresu Barcelone vidjeti kockice?

Barcelonin dres za iduću sezonu neodoljivo podsjeća na dres Vatrenih

S. Grebović

Sudeći prema anketama, većina navijačla Barcelone ne želi svoje ljubimce naredne gledati u kockastoj garnituri dresova.

U internetskoj anketi Mundo Deportiva, 76 posto navijača glasalo je protiv predloženog dresa, a sličnog su mišljenja i čitaoci portala El Nacional koji je također proveo ovu anketu. 

Prema natpisima španskih medija, Barcelona bi iduće godine mogla zaigrati u kockastim dresovima sličnima onima u kojima igra Hrvatska, čime bi prvi put u svojoj 120 godina dugoj historiji kluba ostala bez tradicionalnih plavih i crvenih pruga.

"Barca treba odustati od inovacija te zadržati svoj prepoznatljivi stil", "Horizontalne pruge, tanke pruge, rastočene pruge ili kvadratići jednostavno ne idu sa Barcelonom", samo su neki od komentara navijača Blaugrane ispod slike sa potencijalnim kockastim dresom.


Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

MirzaBarucic
NE, MOLIM VAS!
10 0
pokemon2308
ne brinite nece ovako izgledati, cim vidim da je sport katalonski objavio
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi