Valverde bez teksta: Messi je nevjerovatan

Trener Barcelone oduševljen

Valverde bez teksta: Messi je nevjerovatan

Barcelona je na najbolji mogući način otvorila novo izdanje Lige prvaka. Katalonci su na Camp Nou slavili protiv PSV-a s visokih 4:0, a posebno je blistao Lionel Messi koji je tri puta zatresao mrežu tima iz Eindhovena.

Sjajna predstava Barcelone i fantastični nastup omalenog argentinskog nogometaša usrećili su i trenera Ernesta Valverdea, koji nakon utakmice nije skrivao zadovoljstvo.

"Messi je naprosto nevjerovatan i stvari koje on radi čine se kao rutina. Igrači su nastojali popraviti greške iz susreta protiv Real Sociedada i zato sam sretan", kazao je Valverde, a na njegovu izjavu se nadovezao i golman Ter Stegen.

"Mislim da ne postoji igrač na svijetu koji igra nogomet kao Messi."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Osim Messija, protiv PSV-a se u strijelce upisao i Dembele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi