Barcelonin najveći neprijatelj je glavni krivac što Dembele neće produžiti ugovor

Već su ga kontaktirali

Barcelonin najveći neprijatelj je glavni krivac što Dembele neće produžiti ugovor

E. Čaušević

Ousmane Dembele donio je odluku da neće produžiti ugovor s Barcelonom.

Dembele ima ugovor s katalonskim klubom do kraja ove sezone, te će na ljeto imati pravo bez obeštećenja da napusti Camp Nou.

Francuski reprezentativac će već od naredne sedmice imati pravo da pregovara s drugim klubovima i čak postigne dogovor i to javno objavi.

Iako se činilo da bi mogao da ostane u Barceloni i na kraju potpiše ugovor ponovo je došlo do preokreta. Dembele je odbio Barcinu ponudu i poručio je da će ostati samo ako ispune uslove koje on traži.

Navodno, Dembele želi čak 40 miliona eura po sezoni što Barcelona zbog svih finansijskih problema jednostavno ne može da ispuni.

No, jutros su se pojavile nove informacije oko Dembeleovog ugovora, te Mundo Deportivo tvrdi da iza svega stoji Barcelonin "najveći neprijatelj".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo je objavio da je PSG sve pokvario Barceloni jer je kontaktirao nedavno Dembelea i ponudio mu ogroman novac kako bi na ljeto došao u Pariz. Navodno, oni su veoma blizu dogovora i kako stvari stoje Dembelea ćemo od ljeta gledati u dresu PSG-a.

PSG i Barcelona već nekoliko godina nisu u najboljim odnosima, a francuski klub je prethodnih godina zadao nekoliko zaista žestokih udaraca Kataloncima. Čini se da bi Dembele mogao samo biti nastavak te priče.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tz_Niko75
Prodje mu zivot dok se on odluci da zaigra 5 utakmica zaredom. Ugursuz
8 1
Krivaja Zavidovići
40 miliona :):):) Jedino kuna...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi