Barcelonina ponuda za Neymara ne uključuje novac!

Četiri imena dostupna za razmjnenu, PSG može izabrati tri

Barcelonina ponuda za Neymara ne uključuje novac!

O naporima Barcelone da vrati Neymara u svoje redove se sve intenzivnije špekuliše, a da bi PSG mogao prodati Brazilca ukoliko stigne adekvatna ponuda potvrdio je nedavno sportski direktor Leonardo.

Sve je više onih koji smatraju da Neymar broji svoje zadnje dane u Parizu, a njemački Bild tvrdi da je Barcelona već uputila ponudu za Neymara.

Međutim, ponuda Barcelone za svog bivšeg igrača ne uključuje novac, ako je vjerovati Bildu.

Barcelona je ponudila PSG-u mogućnost da bira trojicu od ponuđenog kvarteta igrača u zamjenu za Neymara. Riječ je o Philippeu Coutinhu, Osmaneu Dembeleu, Samuelu Umtitiju i Nelsonu Semedu.

Coutinho i Dembele se svakako intenzivno povezuju sa napuštanjem Nou Campa, dok su Katalonci spremni "žrtvovati" i Semeda i Umtitija.

Dakle, PSG ima šansu za Neymara dobiti dva ofanzivca ili dva defanzivca - ukoliko odluči uzeti Semeda, Umtitija i jednog od pomenutih ofanzivnih igrača, Coutinha ili Dembelea.

Semedo bi mogao biti odlična opcija za Thomasa Tuchela, kao zamjena za Danija Alvesa na desnom beku.

Podsjetimo na Leonardovu nedavnu izjavu o mogućem transferu Neymara:

"Svima je jasno da Neymar želi otići. Ali u fudbalu, jednu stvar kažete danas, a drugu sutra. Nevjerovatno je, ali je tako.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Stvar je jasna za sve. Činjenica je da je on pod ugovorom sa nama još tri godine. A kako još nije stigla ponuda, nemamo o čemu diskutovati.

Još nismo dobili nikakve ponude. Ali bilo je, površnih, kontakata od Barcelone... Neymar može napustiti PSG ako stigne ponuda koja će odgovarati svima. Ali do danas ne znamo da li postoje oni koji žele kupovati, niti po kojoj cijeni."

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
waj ovog novinara , ja što lik lupeta pobogu , ko je lud dati 2-3 igrača za jednog ....ja gluposti božeee
0 0
zvjezdan10
barsa srozava svoj ugled , ovaj kreten ih je ispalio kao najvece levate i odletio u psg i opet ga vracaju ,nakon onakvog odlaska njemu bi trebao bit zabranjen pristup klubu uopste
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi