Louie Barry novi igrač Barcelone
Foto: Barcelona FC

Pojačanje za mladi tim

Louie Barry novi igrač Barcelone

Midhat Šljivak

Louie Barry novi je igrač Barcelone.

Mladi 16-godišnji napadač dolazi iz engleskog West Browmich Albiona, a smatra se jednim od bisera engleskog fudbala.

Barry je sa Barcelonom dogovorio trogodišnji ugovor nakon što je prošao ljekarske preglede, a Englez će u narednoj sezoni nositi dres mladog tima katalonskog velikana.

Louie je naravno član omladinske selekcije Engleske. Za U 17 selekciju je odigrao devet utakmica i postigao je sedam golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno je da ćemo u budućnosti još čuti za ovog mladog momka kojem se predviđa zaista fantastična karijera, a za tri godine ćemo vidjeti da li će je graditi i dalje u Barceloni.

Barry igra fudbal od svoje šeste godine i prošao je omladinske selekcije West Bromwich Albiona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pazzo13
haha vidi mu frizure ,isti Rodney
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti