Barcelonu u januaru sigurno napuštaju dvojica fudbalera

Neće produžiti saradnju

Barcelonu u januaru sigurno napuštaju dvojica fudbalera

E. Čaušević

Januarski prelazni rok s nestrpljenjem se očekuje u najjačim evropskim ligama i sigurno je da će i ove zime biti nekoliko spektakularnih transfera.

Evropski velikani već razmatraju svoje opcije za zimski prelazni rok, a mnogi klubovi će to sigurno iskoristiti da naprave neke promjene u igračkom kadru. Španski mediji navode da su u Barceloni već odlučili koje će igrače prodati kako bi oslobodili mjesto u ekipi.

Katalonski Sport prenosi da je Munir El Haddadi odbio mogućnost da produži ugovor i da će u januaru sigurno napustiti tim. Munir s Barcom ima ugovor do kraja sezone i klub će željeti nešto da zaradi u januaru kako ovaj igrač na kraju ne bi otišao kao slobodan igrač.

Pored njega ekipu će napustiti i Denis Suarez koji se ove sezone jednostavno "izgubio". Suarez je još ljetos imao nekoliko ponuda, ali je odlučio ostati u timu vjerujući da će dobiti minutažu. No, to se nije desilo i već sada je Suarez zatražio da ga stave na transfer listu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi