Barcin tinejdžer utučen sjedio u tunelu i plakao nakon poraza na San Mamesu

Teško mu palo ispadanje iz Kupa kralja

Barcin tinejdžer utučen sjedio u tunelu i plakao nakon poraza na San Mamesu

E. Čaušević

Barcelona se prije nekoliko dana oprostila od Kupa kralja nakon poraza u osmini finala od Athletic Bilbaa.

Athletic Bilbao je pred svojim navijačima u sjajnoj utakmici uspio da pobijedi Barcelonu nakon produžetaka sa 3:2.

Barcelona se dva puta vraćala u meč nakon vodstva Athletica, ali na kraju nisu imali snage i po treći put da zatresu mrežu domaćeg tima i izbore penale.

Katalonci su završili takmičenje već u osmini finala i sada je jasno da neće uspjeti da odbrane trofej koji su osvojili prošle sezone.

Ovaj poraz je teško pao Xaviju i igračima Barcelone koji nisu krili koliko su razočarani nakon utakmice. U centru pažnje našao se jedan od Barcinih tinejdžera Nico Gonzalez koji je bio itekako utučen nakon meča.

Nico je ostao sam u tunelu stadiona San Mames i sjedio je na stepenicama, te nije mogao da sakrije svoje suze i činjenicu koliko ga je ovaj poraz pogodio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i u zatvorenom

Ipak, navijači Barcelone smatraju da to samo dokazuje koliku ljubav omladinci ovog tima imaju prema klubu, te su sigurni da im dolazi blistava budućnost nakon sezone koja će prema svemu sudeći biti za zaborav.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BratSergiooo
Bolje i da su sad ispali nego da ih Real šamara jos jednom ?
4 4
Klicko
Plakao sam kao djete kad me slike na nju sjete pekmez pijem svake noci crn kao njene oci...
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi