Barem su pokušali: Mali klub poslao zahtjev Realu za Garetha Balea
Foto - EPA

Tražili su ga na posudbu

Barem su pokušali: Mali klub poslao zahtjev Realu za Garetha Balea

M. Šljivak

Gareth Bale od sutra će zvanično postati novi igrač Tottenhama.

Velšanin će nakon sedam godina napustiti Real Madrid i karijeru će nastaviti u svom nekadašnjem klubu, gdje će doći na jednogodišnju posudbu.

Pored ponude Tottenhama jučer je na adresu Reala stigla još jedna zanimljiva ponuda za ovog fudbalera. Lokalni klub Elvas poslao je dopis u kojem traže Balea na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Predsjednik kluba Paulo Canhao potpisao je zahtjev za dovođenje Balea, dopis je stigao na adresu Reala, ali nažalost po mali klub ova ponuda je ostala označena samo kao simpatična.

Barem su pokušali.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Nije ni zasluzio veci klub
3 2
spectron
Smiješan mi je Bale :')
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi