To je to: Gareth Bale je novi igrač Tottenhama!
Foto - EPA

Sutra stiže u London

To je to: Gareth Bale je novi igrač Tottenhama!

M. Šljivak

Gareth Bale je novi igrač Tottenhama.

Velšanin će sutra otputovati u London na ljekarske preglede, te će potpisati ugovor sa Spursima do kraja sezone. U Tottenham se vraća na posudbu.

Trenutno se rješavaju posljednji detalji oko njegove plate. Sve bi međutim trebalo da se završi veoma brzo i Bale će nakon sedam godina ponovo obući dres Spursa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored njega sutra bi se u Londonu trebao pojaviti i Sergio Reguilon. Njega je Tottenham kupio od Reala za 30 miliona eura i on će pojačati defanzivni red ekipe Josea Mourinha.

Dolazak dvojca iz Real Madrida sigurno će zadovoljiti Posebnog koji nije imao previše novca za transfere na raspolaganju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
To je to :)
2 0
Bhf111
Napokon g otislo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi