Bartomeu: Žao mi je, Roma je bila bolja

Predsjednik Barce nakon poraza

Bartomeu: Žao mi je, Roma je bila bolja

Predsjednik Barcelone Bartomeu Josep Maria Bartomeu bio je vidno razočaran nakon eliminacije iz Lige šampiona. 

Njegova Barcelona je večeras izgubila na gostovanju protiv Rome sa 3:0 i na taj način je završila učešće u Ligi prvaka.

"Zaista mi je žao. Roma je bila bolja ekipa na terenu. Roma je vjerovala i pokazala je da, kada se trudite naporno, možete ostvariti ciljeve. Naravno da će ovaj poraz uticati na nas, ali imamo još važnih utakmica do kraja sezone i igrači će se oporaviti. Ovaj tim je uvijek spreman da slavi na svim frontovima, sa Valverdeom ili nekim drugim trenerom. Borili smo se da osvojimo sve trofeje, ali to večeras nije bilo moguće", rekao je predsjednik Barcelone.

Podsjetimo, Barcelona je na rpagu da osvoji La Ligu, a imaju velika šanse do kraja sezone i u Kupu Kralja. Svakako, to će biti mala utjeha nakon ranog ispadanja u Ligi prvaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi