Raspoloženi Džeko novinaru: Nije sve u novcu

Dijamant nakon meča

Raspoloženi Džeko novinaru: Nije sve u novcu

Napadač Rome i jedan od najzaslužnijih igrača zašto su Rimljani u polufinalu Lige prvaka Edin Džeko bio je veoma raspoložen nakon večerašnje utakmice.

Kako i ne bi kada je njegova Roma izbacila Barcelonu iz Lige prvaka jer ju je na Olimpicu porazila sa čak 3:0 i time nadoknadila zaostatak iz prvog meča.

Džeko je nakon meča dobio ponovo pitanje o ponudi Chelseaja, ali je odgovorio na veoma simpatičan način.

"Nećemo sada o tome. Nije sve u novcu", rekao je kroz smijeh Džeko nakon što ga je novinar upitao koliko novca je odbio od Chelseaja da bi ostao u Romi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sada mogu igrati i u polufinalu Lige prvaka! Nije bilo lako, ali ostao sam ovdje i veoma mi je drago zbog toga. Mislim da je i klubu drago. Ovo je bilo najbolje, ali mislim da slijedi još bolje od nas. Ovo dokazuje da možemo igrati protiv bilo koga, jer je Barcelona tako jaka ekipa. Postigli smo joj tri gola i mogli smo još. Nikada nisam vidio da se Barcelona tako pati. Konstantno smo vršili pritisak, od prve minute".

"Bilo mi je lakše igrati jer su Schick i Radja bili bliže meni. Bio je ovo prvi put da smo igrali sa samo trojicom pozadi i izgledalo je sjajno. Veoma sam sretan zbog ovog sistema. Svi smo vjerovali da ovo možemo uraditi. Čak iako nam niko nije dao ni pet posto šansi. Znali smo da će biti teško pobijediti 3:0 i mogu reći da je Roma zasluženo u polufinalu. Nadam se da možemo i do finala. Veoma sam sretan što ću moju Romu gledati u žrijebu polufinala".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Svaka Cast Majstore...
46 1
Harisss
Evo jos nemogu zaspati!!! Ovo ne nevjerovatno!!! Da li se ovo zaista desilo, je li moguce da je velika Barsa na koljenima?!
35 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi