Di Francesco najavljuje Romu u finalu: Zašto da sada stanemo?

Euforija na Olimpiku

Di Francesco najavljuje Romu u finalu: Zašto da sada stanemo?

E. Škorić
Teme:

Trener Rome Eusebio Di Francesco najavljuje odlazak Rome u finale Lige prvaka.

'Otpisani' igrači Rome večeras su odigrali nevjerovatnu utakmicu, pobijedili su Barcelonu s 3:0 na Olimpiku i prošli u polufinale i za mnoge članove rimskog kluba ovo će biti prvo takvo uzbuđenje.

"Naravno da bismo sada trebali da vjerujemo u finale. Zašto ne bismo? Došli smo toliko daleko i niko od nas nije očekivao da ćemo to napraviti. Sada želimo da nastavimo ovaj put", rekao je Di Francesco nakon meča, pa je dodao:

"Ne želim trenirati ekipu koja nema ambicija.Moramo više ciljati i shvatiti da mi to možemo, da uvijek ima prosotra za napredovati i da smo sposobni biti najbolji".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Di Francesco je s formacijom 3-4-1-2 sve šokirao, ali se na kraju isplatio i njemu ide dosta zasluga za ovaj uspjeh.

"Često me krivite za poraze i loše stvari, ali sada evo imate priliku da me malo i pohvalite", našao se Di Francesco.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Bolji kapelo i batistuta :)
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi